ST1407 P TREŠNJEVKA

Prodaje se penthouse na 2. katu potpuno nove zgrade sa svega 3 stana u mirnom okruženju na Trešnjevci.
Zgrada će biti dovršena krajem 2023. godine te će nakon Tehničkog pregleda i izdavanja Uporabne dozvole biti useljiva početkom 2024.
Nalazi se u blizini okretišta na Ljubljanici, u kvart obiteljskih kuća i manjih stambenih zgrada, ali blizu svih bitnih sadržaja - vrtić, škola, javni prijevoz, dućani, pošta, knjižnica.
Stan je dvosoban, sastoji se od ulaznog prostora, dnevnog boravka s blagovaonicom, kuhinje, spavaće sobe, kupaonice, terase i balkona, ukupne obračunske površine 54,05 m2.
Uz stan će biti etažirana garaža u podrumu i spremište u podrumu.
Orijentacija stana je na sve 4 strane svijeta, s naglaskom na velike staklene stijene na jug i zapad.

U gradnji se koristi armiranobetonska protupotresna konstrukcija, aluminijska bravarija, aluminijske električno upravljane rolete punjene poliuretanskom izolacijom, ETICS fasada debljine 12cm - 14cm sa silikonskim završnim slojem (Caparol SH Reibputz 20).
Podno grijanje preko visokoučinkovitog kondenzacijskog plinskog etažnog bojlera, upravljanje putem termostata iz svake prostorije.
Dvije visoko kvalitetne klima jedinice u svakom stanu s mogućnošću dislociranog upravljanja putem interneta.
Prostor kupaonice, pored prozora kroz koji je moguća prirodna ventilacija ima predviđen i visokokvalitetni tihi ventilator marke Helios za mogućnost prisilne ventilacije.
Svi podovi se izvode kao plivajući, potpuno dilatirani od konstrukcije, ispod cementne glazure izveden je sloj EPS-a kao toplinska izolacija, te sloj elastične pjenaste folije (Ethafoam) za zaštitu od udarnog zvuka.
Predviđena je i dodatna toplinska i zvučna izolacija između stanova, od 5cm mineralne vune s donje strane međukatne ploče u spuštenom gips kartonskom stropu.
Podovi na balkonima i terasama – keramičke pločice debljine 2cm na podmetačima.
Podne i zidne obloge u sanitarijama biti će keramičke pločice, podne obloge u kuhinjama keramičke pločice, u ostalim prostorijama stanova predviđena je postava troslojnog parketa.
Zasebna brojila plina struje i vode za svaki stan.
Svako spremište ima provedenu vlastitu struju sa vlastitog bojila.
Prostori u garaži i vanjsko parkirno mjesto imaju provedenu vlastitu struju sa pripadajućeg brojila, te vlastiti dovod vode i odvodnju.
U svakom stanu predviđen je komunikacijski elektro ormar sa spojem za optički kabel do vanjskog priključnog telekomunikacijskog ormara.
Predviđen je video nadzor ulaza u garažu i glavnog ulaza u zgradu, te video portafon na glavnom ulazu u zgradu.

Podne površine svih dijelova: stan 49,07 m2, balkon i terasa 19,93 m2, garaža 25,67 m2, spremište 3,39 m2; ukupna obračunska površina svih dijelova: 71,15 m2.

Cijena stana: 250.000,00 €

Agencijska provizija 2% + PDV

Regija: 
Zagreb
Tip stana: 
u stambenoj zgradi
Površina (m2): 
71.15
Prodaja/Najam: 
prodaja
Namješteno: 
ne
Godina izgradnje: 
2023
Novogradnja: 
da
Kat: 
2/2
Orijentacija: 
sjever, jug, istok, zapad
Sobnost: 
2-2.5 sobni
Spavaće sobe: 
1
Kupaona/WC: 
1
Grijanje: 
etažno plinsko
Telefon: 
ne
Dizalo: 
ne
Balkon/Terasa (m2): 
balkon i terasa
Garaža: 
privatna garaža
Spremište (m2): 
da, u podrumu
Stanje nekretnine: 
novogradnja
Energetski certifikat: 
A
Cijena (EUR): 
250,000.00
Prodano/Iznajmljeno: 
ne