ST1406 NV SELSKA

U širem centru Zagreba se prodaju stanovi u moderno dizajniranoj i energetski učinkovitoj stambeno-poslovnoj zgradi.

Zgrada je na Selskoj cesti u neposrednoj blizini brojnih sadržaja, uključujući tržnicu, školu, vrtić i mnogih javnih, sportskih i zabavnih sadržaja, te parkova i dječjih igrališta.

U blizini se nalaze i tramvajska i autobusna postaja.

Zgrada sadrži jednu podzemnu etažu s parkirnim mjestima,  u prizemlju sadrži poslovni prostor koji će se izvesti do roh-bau faze (mogućih raznih namjena, ovisno o želji vlasnika/korisnika) i garažu za 2 automobila, dok je na preostala četiri kata smješteno ukupno 18 stanova. Na 1. i 2. katu nalazi se po 5 stanova, a na 3. i 4. katu su po 4 stana. Sve  etaže su povezane dizalom.

Svi stanovi opremit će se visokokvalitetnim materijalima i opremom. Vanjska stolarija visoke kvalitete s troslojnim IZO staklom i fasadna toplinska obloga 12 cm zgradu svrstavaju u energetski razred A+.

Svaki stan opremljen je vlastitom dizalicom topline koja služi za pripremu tople vode, a ujedno napaja podno grijanje položeno površinom cijelog stana. Hlađenje je riješeno multi-split sustavom.

Stan S2 površine 56.62 m2 sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom, hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice i balkona. Stan je orijentiran na zapad.

Podno grijanje razvedeno je po cijeloj površini stana. Spremnik za toplu vodu nalazi se u hodniku. Hlađenje i alternativno grijanje osigurano je unutarnjim jedinicama dizalice topline u svakoj prostoriji (multi-split sistem).

Cijena parkirnog mjesta u podzemnoj garaži je 2.000 €/m2.

Podno grijanje razvedeno je po cijeloj površini stana. Spremnik za toplu vodu nalazi se u WC-u.

Cijena stana: 232.142,00 €

Agencijska provizija 1% + PDV

Regija: 
Zagreb
Tip stana: 
u stambenoj zgradi
Površina (m2): 
57.00
Prodaja/Najam: 
prodaja
Namješteno: 
ne
Godina izgradnje: 
2025
Novogradnja: 
da
Kat: 
1./4
Orijentacija: 
zapad
Sobnost: 
2-2.5 sobni
Spavaće sobe: 
1
Kupaona/WC: 
1/0
Telefon: 
ne
Dizalo: 
da
Balkon/Terasa (m2): 
da, balkon
Garaža: 
privatna garaža
Energetski certifikat: 
A+
Cijena (EUR): 
232,142.00
Prodano/Iznajmljeno: 
ne