K156 P JASTREBARSKO

Jedinstvena prilika, svega 15 minuta vožnje od Zagreba!

Kuća je izgrađena 1982. godine te je jako dobro očuvana i nema oštećenja od potresa.
U potpunosti je renovirana 2000. godine kad je stavljena nova termo fasada 10 cm stiropor, novi krov sa Tondach crijepom i 24 cm izolacije staklenom vunom te su promijenjene instalacije.
Vrlo dobro je prometno povezana (2 km do autoceste Zagreb-Karlovac, 500 m do centra Jaske). Odlična lokacija, u blizini su škola, trgovine, parkovi, vrtić, dom zdravlja i mnogi drugi sadržaji koji ovu lokaciju čine atraktivnom za kvalitetan život.

Kuća je etažirana u 4 stambene jedinice: 2 manja stana u prizemlju, stan na katu i stan u potkrovlju.
S prednje strane kuće se nalazi ozelenjena površina, sa stražnje strane je prostrano dvorište u kojem se nalazi manja popločana terasa s drvenom sjenicom.
Kuća se sastoji prizemlja, kata i potkrovlja.

U prizemlju se nalaze kotlovnica, garsonjera od 22 m2 i stan od 36 m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika, kupaonice i wc-a, kuhinje povezane sa blagovaonicom i dnevne sobe.
Ove 2 stambene jedinice su idealne za iznajmljivanje, ali se mogu i prenamijeniti u poslovni prostor ili jedan veći stan.

Na katu kuće se nalazi moderno uređen i opremljen stan od 125 m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika, prostranog boravka i blagovaonice iz kojih se kroz staklenu stijenu dugu 10 metara pruža pogled na uređeno dvorište i sjenicu, kuhinje, luksuzne kupaonice, spavaće sobe s balkonom, radne sobe i glavne spavaće sobe.

U potkrovlju se nalazi stambena jedinica u visokom roh bau stanju površine 93 m2 koja se može spojiti sa stanom na katu u jedinstvenu stambenu cjelinu od preko 200 m2.

Ispred i iza kuće se nalazi ukupno 6 parkirnih mjesta.

Sva brojila potrošnje su odvojena, sustav grijanja je kotlovnica na plin, pvc/drvena stolarija, podno grijanje stana na katu.

Cijena: 329.000,00 €

Agencijska provizija 2% + PDV

Regija: 
Kontinentalna Hrvatska
Prodaja/Najam: 
prodaja
Tip kuće: 
dvojna
Površina (m2): 
276.00
Godina izgradnje: 
1982
Etaže: 
3
Orijentacija: 
sjever, jug, istok, zapad
Grijanje: 
etažno plinsko
Telefon: 
ne
Parking: 
privatni parking
Stanje nekretnine: 
odlično, namješteno i opremljeno
Namješteno: 
ne
Cijena (EUR): 
329,000.00
Novogradnja: 
ne
Prodano/Iznajmljeno: 
ne