K0058 N BUŽANOVA

BUŽANOVA, KUĆA U NIZU, NOVOSAGRAĐENA, MODERNA, LUKSUZNA..

Površina cca 170m2.
Broj soba: 5 (može jednostavnim pregrađivanjem biti 7).
Broj kupaona s toaletom: 3
Broj spremišta: 5
Broj terasa: 2
Broj balkona: 1

Kuća je dio niza od 6 kuća jedinstvene arhitekture, ali je u potpunosti novoizgradjena prije 5 godina. Prednja fasada je zaštićena te je morala biti izvedena kao kod ostalih kuća u nizu, ali iznutra je novoizgrađena moderna kuća sa otvorenim prostorima i svjetlarnikom kroz sve etaže. 

Kuća ima prizemlje, 2 kata i mansardu. 

Prizemlje ima tri nivoa čime se dobila veća visina stropa,Sastoji se od dnevnog boravka, blagovaone, kuhinje i kupaone te terase i vrta, te na kraju vrta, s zasebnom stambenom kućicom (soba, kuhinja, galerija, kupaona sa wc). 

Na prvom katu su dvije sobe od kojih je jedna izvedena kao galerija povezana sa dnevnom sobom i blagavaonom ogradom od kaljenog stakla, a druga soba odvojena kaljenim staklenim zidom što daje osjećaj povezanosti, prozračnosti i puno svjetla. Svaki kat ima svoju kupaonu sa wc. Trenutno se kupaona na prvom katu koristi kao spremište. Na prvom katu je još i vešeraj i balkon. 

Na drugi kat se dolazi prelijepim modernim drvenim konzolnim stepenicama. Na drugom katu su dvije sobe odvojene staklenom stijenom koja prostoru daje svjetlost i prozračnost. Uz to se na katu nalaze mala garderoba i kupaona sa kadom i wc. 

Na mansardu se dolazi modernim konzolnim stepenicama i tu se nalazi mala soba koja se trenutno koristi kao spremište i prostor koji je predviđen za garderobnu sobu ili spremište. Iz mansarde se izlazi na prostranu krovnu terasu sa predivnim pogledom na sjeverni dio grada, Medvednicu, na zapad prema tornjevima katedrale i na istok prema Maksimiru. 

Kuća je građena po najnovijim standardima energetske učinkovitosti. Prema vrtu su veliki PVC prozori sa 3 slojnim staklima, low-e premazom i zaštitom za buku. Na prednjoj strani su drveni bijeli prozori od sibirskog ariša sa dvostrukim staklima i low-e premazom i zelenim šaluzinama. Cijela prednja strana je replika orginalnih prozora na staroj kući koja je srušena. Prednja strana kuće kao i cijeli niz kuća, uključujući i drvored ispred kuća je zaštićen spomenik i ne smije se mijenjati ili ukloniti drveće što je velika prednost.

Kuća nije renovirana već je kompletno srušena i na novo izgrađena po najnovijim standardima u graditeljstvu (projekt firme Tehnozone i arhitekta Danijela Marasovića uz konzultacije profesora Arhitektonskog fakulteta za građevinu, statiku, konstrukciju i dizajn). Parking: 2 zona Mogućnost najma garaže u neposrednoj blizini.
Cijena najma za duži period od 5 godina : 1.400 €/mj
Idealno za ured ili mlađi bračni par

Šifra: 
K0058 N
Regija: 
Zagreb
Općina/Naselje: 
Maksimir
Lokacija: 
Bužanova ulica
Zagreb
Tip stana: 
u kući
Površina (m2): 
170.00
Prodaja/Najam: 
najam
Namješteno: 
da
Godina izgradnje: 
2014
Godina zadnje adaptacije: 
2017
Novogradnja: 
da
Kat: 
prizemlje, 1. kat, 2. kat
Orijentacija: 
sjever, jug, istok, zapad
Sobnost: 
višesobni
Spavaće sobe: 
4
Kupaona/WC: 
3/0
Grijanje: 
etažno plinsko
Telefon: 
ne
Dizalo: 
ne
Balkon/Terasa (m2): 
dvije terase i balkon
Parking: 
privatni parking
Spremište (m2): 
da
Stanje nekretnine: 
luskuzna novogradnja
Cijena (EUR): 
1,500.00
Prodano/Iznajmljeno: 
ne